slide 1
Image Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Rådgivning

Jeg er din profesjonelle følgesvenn i alle livets faser – om du opplever utfordringer i arbeidslivet eller dilemmaer i privatlivet. Jeg teller ikke minutter og bruker ikke stoppeklokke, og gir 24/7 service dersom du ønsker det.

Jeg skulle ønske jeg hadde hatt en profesjonell følgesvenn underveis i karrieren min. Nå ønsker jeg å dele av biblioteket mitt med 30 års erfaringer og et stort nettverk.

La oss ta en kaffe sammen, og finner vi kjemien skreddersyr jeg et opplegg etter dine behov og priser det deretter.

Du har ingen tid å miste. Vi har bare dette ene livet. Tikk takk…

Foredrag

Jeg holder foredrag i Norge og utlandet. Noen av teamene er: “Lederliv bak fasaden”, “Den tause skammen”, “Er du modig nok som leder?”, “Blindsoner og suksessfaktorer”, “God ledelse er ferskvare” og “What Leaders Don’t Talk About”.

Honorar på foredragene mine fås på forespørsel, og prises i tråd med ramme, lengde og innhold.

Med Anne Lindmo.
Foredrag, Handelshøyskolen BI.
Foredrag for First Academy sammen med Cecilie Ditlev-Simonsen og Thina Margrethe Saltvedt.
Foredrag for over 60 næringslivskvinner sammen med Jacob Schram.

«Takk for et innlegg som engasjerte og inspirerte. Din historie bidro til mange viktige refleksjoner og ga en viktig påminner om hvordan bygge arbeidskultur som fremmer god helse.»
Christine Storø Bischoff – Head of People, Culture and Sustainability, Sergel Norge

«Hadde gleden av å høre på foredraget hennes for noen uker siden, veldig interessant og tankevekkende! Dette blir en av årets viktigste bøker, er min spådom.»
Kristoffer Ryeng – Enterprise Agility Coach, Aztek

«Tusen takk for din åpenhet, Anita Sundby! Vi trenger å snakke skam i hjel rett og slett, og du går foran og viser vei. Sammen skaper vi et sunnere arbeidsliv!»
Gro Anita Trøan – partner, Karabin AS

«Takk for et givende webinar om tema “Det ledere ikke snakker om” som både Anita Sundby og Einar Wergeland-Jenssen har hatt mange gode innspill til. Spesielt takk for at den store elefanten i rommet, nemlig det mellommenneskelige, ble godt belyst.»
Silke Holen – Administration Manager, InterimLeder AS

Utvikling

Konsulenttjenester innen operasjonalisering av strategi, forretningsutvikling, endringsprosesser og kommersielle muligheter.

Ønsker du å vite mer om hva jeg kan tilby, legg inn navn og e-post i kontaktskjemaet, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.