Om boken

«Det ledere ikke snakker om» beskriver skyggesidene i norsk ledelse. Boken gir deg et unikt innblikk i sider ved lederes hverdag som det ikke snakkes om fordi temaene er forbundet med skam, frykt og feighet.

Innholdet i boken er basert på samtaler med 70 toppledere og eksperter, på tvers av virksomheter og sektorer. Målet er å bidra til økt bevissthet om eget lederskap, og åpenhet om utfordringer du vil møte som leder.

Sagt om boken

«Jeg er glad for at du tøyer strikken slik at det kan bli mer plass til menneskelighet i næringslivet, Anita Sundby. Takk for at du sprenger grenser, åpner dører og starter viktige samtaler. Næringslivet i Norge trenger flere dyktige og uredde mennesker som deg som både kan og tør. Ditt budskap gjør noe med folk – du er sterk i din sårbarhet.»
Naja Boone, Director Marketing & Communications, Morrow Batteries

«Tusen hjertelig takk for at du deler så raust. Jeg tror det er viktig med ledere som tør å være litt sårbare og samtidig er det jo en styrke å være åpen om at livet har både oppturer og nedturer. Tror du inspirerte mange og at totalinntrykket ble litt “wow for en leder”.»
Kathleen Offman Mathisen, CHRO, HSE & Internal Communication, Grieg Seafood

«Du snakker om veldig viktige ting som det gjerne ikke snakkes så høyt om. Hersketeknikk, uheldig bevisst eller ubevisst usynliggjøring og annet som bidrar til dårlig arbeidsmiljø. Det at du selv har vært i posisjonen til å observere eller delta i handlingen gjør budskapet ditt 1000 ganger sterker. Tusen takk for at du setter dette på dagsorden!»
Katrin Heinecke, statsautorisert regnskapsfører

Kjøp boken

Vil du lese om lederlivet bak fasaden? Kjøp boken på anita@onelifecompany.no og finn ut. Den koster kr 329,- + kr 57,- i porto, og kan betales til Vipps-nummer 791665.

Du kan også bruke dette bestillingsskjemaet for å bestille boken.