tjenester-0802-2
Image Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Om boken

«Det ledere ikke snakker om» beskriver skyggesidene i norsk ledelse. Boken gir deg et unikt innblikk i sider ved lederes hverdag som det ikke snakkes om fordi temaene er forbundet med skam, frykt og feighet.

Innholdet i boken er basert på samtaler med 70 toppledere og eksperter, på tvers av virksomheter og sektorer. Målet er å bidra til økt bevissthet om eget lederskap, og åpenhet om utfordringer du vil møte som leder.

Sagt om boken

«Anita Sundby har gitt ut en interessant og verdifull bok om skam og karrieredrap i norsk ledelse. Vinklingen og temaet er et forfriskende og viktig korrektiv til den naive hurra-for-ledelse-retorikken vi ofte møter på dette feltet.»
Jan Ketil Arnulf – professor i organisasjonspsykologi, Handelshøyskolen BI

«Anita har gjort et dypdykk i ledernes hemmelige liv, inkludert sitt eget, og samlet historier fra 70 toppledere som har stått i skikkelig krevende situasjoner i arbeidslivet og kjent på skam, ensomhet, frykt, utbrenthet, kynisme, utfrysning, – you name it… Tusen takk for at du, og mange med deg, går foran og deler deres egne opplevelser, Anita, og at du bidrar til mer åpenhet om et tema få ledere har snakket om i det offentlige rom. Digger ambisjonen din om å bidra til et sunnere arbeidsliv.»
Tine Engstrøm Wærsten, CEO, Bull & Co

«En annerledes bok om ledelse som mange vil ha gleden av å lese.»
Einar Wergeland Jenssen – Adm. dir., AS3 Norge

«Denne boka er en guide og støtte for ledere på alle nivå. Du går foran og du våger. Bravo!»
Lars Magnus Mikkelsen – CEO, HECO AS

«Hvis boken er like god som foredraget jeg hørte i dag er det i grunnen bare én ting å gjøre: LØP OG KJØP!»
Hilde Apneseth – CEO, Metro Sounds

Kjøp boken

Vil du lese om lederlivet bak fasaden? Kjøp boken på anita@onelifecompany.no og finn ut. Den koster kr 329,- + kr 50,- i porto, og kan betales til Vipps-nummer 791665.

Du kan også bruke dette bestillingsskjemaet for å bestille boken.